Team van Betteray
Welkom bij Team van Betteray
Het Team

Stella met Liqueur

Stella Roomans

Stella stond aan de basis van "Team van Betteray", dankzij haar zijn haar man John van Betteray en dochter Senya besmet geraakt met het paardenvirus.
Al vanaf jongs af aan rijd Stella paard, eerst op de manege en later op haar eigen paard Barra. Na het overlijden van Barra rijd Stella weer een tijd op de manege maar het hebben van een eigen paard begint toch weer te kriebelen en in 1997 koopt ze Liqueur.
Met Liqueur fokte ze 4 veulens, hiervan zijn er 3 nog reeds in eigen bezit. Je zou kunnen zeggen dat Liqueur samen met Stella aan de basis staat van het team. 

Daarbij adviseert Stella haar dochter Senya over het rijden en alle randzaken. 

John met Liqueur 
John van Betteray

Onze trouwe steun en toeverlaat! John helpt Senya en Stella waar hij kan met de paarden en gaat als trouwe fan mee op concours.

Het is dankzij John dat "Team van Betteray" is gaan fokken, samen met Stella maakte hij de keuze voor de hengsten.Senya van Betteray

Op haar 7e begon Senya met rijden bij 'manage de Horst' in Groesbeek.
Nadat ze hier de smaak te pakken had gekregen werd de E-pony Eclatant aangeschaft toen ze 11 was. Senya heeft veel van Eclatant geleerd en is met hem tot de M2 dressuur gekomen.
Na Eclatant stond Sambuco klaar om ingereden te worden. Samen met Stella heeft Senya hem ingereden en verder beleerd.
Ook Woodstock werd door Stella en Senya beleerd. Op dit moment brengt Senya woodstock uit in het M1 dressuur.